Πριν μπείτε στην ιστοσελίδα https://driveyourdreams.gr/ και για να περιηγηθείτε σε αυτή, σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, και της Πολιτικής Απορρήτου (https://driveyourdreams.gr/πολιτική-απορρήτου/) για τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς στη χώρα όπου συλλέχθηκαν καθώς και σε άλλες χώρες (συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών), όπου οι νόμοι σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών ενδέχεται να είναι λιγότερο αυστηροί από τους νόμους της χώρας σας.

Η Drive Your Dreams διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τους εμπορικούς νόμους. Η Drive Your Dreams αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα της.

Παρεχόμενες Πληροφορίες

H Drive Your Dreams δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφουν κάθε υπηρεσία που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

Συλλογή Πληροφοριών

Συλλέγουμε τόσο προσωπικές πληροφορίες όσο και μη αναγνωρίσιμες πληροφορίες που μας υποβάλετε εθελοντικά κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα https://driveyourdreams.gr/. Εάν μας στείλετε ένα e-mail ή συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας, θα συλλέξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και το πλήρες περιεχόμενο του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των συνημμένων αρχείων αν χρειαστεί και άλλων πληροφοριών που παρέχετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ